OIM

Vorige slide
Volgende slide

In de Cramer 7
6411 RS Heerlen

088 812 8000
E  heerlen@oim.nl

Voor meer informatie klik hier!

Sam Prevoo

is orthopedisch schoentechnicus sinds 2014, vanaf 2008 werkzaam in deze branche, is opgeleid om maatschoenen en steunzolen aan te meten op basis van uw persoonlijke maten en behoeften. Het vervaardigen van orthopedische maatschoenen en steunzolen is ambachtelijk werk dat volledig handmatig gebeurt. Sam is onder meer werkzaam in OIM Heerlen en op de locaties Valkenburg, Margraten, Gulpen, Bocholtz, Landgraaf en Kerkrade.

“Het werk als orthopedisch schoentechnicus heeft veel aspecten. Zowel op technisch, maar zeer zeker ook op sociaal vlak, wordt een beroep op je gedaan.

Deze afwisseling geeft mij veel voldoening en zorgt steeds weer voor een nieuwe uitdaging”.

Alessandro Colapinto

is zijn loopbaan in 2011 begonnen bij Vigo. Hij is afgestudeerd aan de Artevelde Hogeschool in Gent waar hij zijn bachelor podotherapie heeft behaald. ‘Ik vind podotherapie enorm veelzijdig.

Ook vooral omdat ik in een multidisciplinair team werk van orthopedisch schoenmakers, instrumentmakers, huidtherapeuten, bandagisten en pedicures. Ik werk in de regio Heerlen en Maastricht. Zo proberen we op deze manier dichter bij de cliënt te zijn’.

THERAPEUTISCH ELASTISCHE KOUSEN voor been of arm.

Een storing in de bloedsomloop is in veel gevallen de oorzaak van klachten als vochtvorming en spataders. Tintelingen, jeuk, kramp, vermoeidheidgevoel, etc. zijn vaak het eerste signaal. Elastische kousen oefenen een gereduceerde druk uit en bevorderen de afvoer van bloed en afvalstoffen richting hart.

De basis van goed functionerende elastische kousen is een nauwgezette aanmeting en een juist gebruik. Onze vakkennis en persoonlijk advies bieden U een oplossing op maat.

Voor een 1e voorziening dient U in het bezit te zijn van een verwijzing van huisarts of specialist. De elastische kousen worden vergoed vanuit de basisverzekering. Houd wel rekening met het verplicht eigen risico.

Bewegingsvrijheid is essentieel voor uw levensgeluk. Daarom maakt OIM kwaliteitsproducten op maat die uw bewegings- en levensvrijheid verbeteren. OIM helpt u graag in de huisartsenpraktijk.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 088 – 812 8000

Of u kunt een email sturen aan heerlen@oim.nl